porcja 50g | 100 g | *RWS | ||
Wartość energetyczna | 1118 kJ 270 kcal | 13,00% | 561 kJ 135 kcal | |
Tłuszcz | 22 g | 31,60% | 11 g | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g | 68,30% | 6,8 g | |
Węglowodany | 16 g | 6,20% | 8,1 g | |
w tym cukry | 15 g | 16,40% | 7,4 g | |
Błonnik | 0,23 g | 0,90% | 0,11 g | |
Białko | 1,8 g | 3,50% | 0,88 g | |
Sól | 0,1 g | 1,50% | 0,05 g | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Składniki: MLEKO odtłuszczone, ŚMIETANKA, stabilizator: miąższ kokosowy, celuloza, karagen; aromat, barwnik (karoteny);beza (cukier, białko JAJA kurzego, woda, kwas cytrynowy), truskawki, borówka, mięta świeża.
Może zawierać alergeny: mleko i produkty pochodne łącznie z laktozą, jaja
Produkt do bezpośredniego spożycia, produktu nie należy zamrażać
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6*C
porcja 50g | 100 g | *RWS | ||
Wartość energetyczna | 1091 kJ 260 kcal | 13,00% | 549 kJ 131 kcal | |
Tłuszcz | 11 g | 16,10% | 5,6 g | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5 g | 24,90% | 2,5 g | |
Węglowodany | 32 g | 12,30% | 16 g | |
w tym cukry | 20 g | 21,80% | 9,8 g | |
Błonnik | 0,49 g | 2,00% | 0,25 g | |
Białko | 8 g | 16,00% | 4 g | |
Sól | 0,1 g | 1,70% | 0,05 g | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Składniki: masa serowa (80,4%): ser twarogowy: MLEKO odtłuszczone, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna; cukier, margaryna : oleje roślinne (palmowy, częściowo utwardzony palmowy, rzepakowy), woda, emulgator (E471, E475), sól, regulator kwasowości-kwas cytrynowy (E330), substancja konserwująca – sorbinian potasu E202, aromat, barwnik annato (E160b); masa JAJOWA, mąka PSZENNA, rodzynki, skrobia ziemniaczana; ciasto kruche : mąka PSZENNA, margaryna : tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, smalec , woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna; sól 0,3%, substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik naturalny (annato), witamina A i D , cukier, masa JAJOWA, proszek do pieczenia: substancje spulchniające: wodorowęglan sodu E500 (ii) difosforan disodowy E450 (i), mąka PSZENNA; pomada : cukier, syrop glukozowy, woda.
Może zawierać: jaja, mleko łącznie z laktozą, gluten, orzechy
Produkt do bezpośredniego spożycia, produktu nie należy zamrażać.
Przechowywać w temperaturze od 0 do 4*C
*RWS | 100 g | ||
Wartość energetyczna | 1054 kJ 251 kcal | 13,00% | |
Tłuszcz | 11 g | 16,00% | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,1 g | 15,60% | |
Węglowodany | 35 g | 13,50% | |
w tym cukry | 23 g | 25,90% | |
Błonnik | 1 g | 4,10% | |
Białko | 2,6 g | 5,30% | |
Sól | 0,52 g | 8,70% | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Składniki: krem : woda, bita śmietana: woda, całkowicie utwardzony olej palmowy,cukier, białka MLEKA, stabilizatory: syrop sorbitolowy E420ii, hydrokspropyloceluloza E463, alginian sodu E401, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym E472e, polisorbat 60 (E435), lecytyna SOJOWA E322, sól, aromaty, barwnik beta karoten E160a (i), śmietana 33%: MLEKO odtłuszczone, ŚMIETANKA, stabilizator: miąższ kokosowy, celuloza, karagen; aromat, barwnik :karoteny; krem ideal:cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO w proszku pełnotłuste, serwatka w proszku, MLEKO w proszku odtłuszczone, zagęstnik: alginian sodu, białka MLEKA, stabilizator: difosoran disodowy, sól jodowana, barwnik: ryboflawina i beta- karoten, aromat; ciasto czekoladowo-pomarańczowe: [cukier, mąka PSZENNA, owoce (pomarancza, jabłko), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop fruktozowy, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, substancje spulchniające: E450, E500; mączka ryżowa, sól, aromaty, olej palmowy, substancja żelująca: E440; regulator kwasowości: E330; substancja zagęszczająca: E415], borówka (12,7%), woda, olej rzepakowy, masa JAJOWA: [JAJA kurze].
Może zawierać alergeny: jaja, soja, mleko, sezam, łubin, zboża zawierające gluten w tym orkisz i pszenica khorasan , żyto.
Produkt do bezpośredniego spożycia, produktu nie nalezy zamrażać.
Przechowywać w temperaturze od 0 do 6*C
*RWS | 100 g | ||
Wartość energetyczna | 1183 kJ 282 kcal | 14,00% | |
Tłuszcz | 13 g | 18,30% | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,6 g | 17,80% | |
Węglowodany | 38 g | 14,60% | |
w tym cukry | 27 g | 29,70% | |
Błonnik | 0,82 g | 3,30% | |
Białko | 2,9 g | 5,80% | |
Sól | 0,59 g | 9,90% | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Składniki: krem : woda, bita śmietana: woda, całkowicie utwardzony olej palmowy,cukier, białka MLEKA, stabilizatory: syrop sorbitolowy E420ii, hydrokspropyloceluloza E463, alginian sodu E401, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym E472e, polisorbat 60 (E435), lecytyna SOJOWA E322, sól, aromaty, barwnik beta karoten E160a (i)], śmietana 33%: MLEKO odtłuszczone, ŚMIETANKA, stabilizator: miąższ kokosowy, celuloza, karagen; aromat, barwnik :karoteny; krem ideal:cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO w proszku pełnotłuste, serwatka w proszku, MLEKO w proszku odtłuszczone, zagęstnik: alginian sodu, białka MLEKA, stabilizator: difosoran disodowy, sól jodowana, barwnik: ryboflawina i beta- karoten, aromat; ciasto czekoladowo-pomarańczowe: cukier, mąka PSZENNA, owoce (pomarancza, jabłko), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop fruktozowy, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, substancje spulchniające: E450, E500; mączka ryżowa, sól, aromaty, olej palmowy, substancja żelująca: E440; regulator kwasowości: E330; substancja zagęszczająca: E415], woda, olej rzepakowy, masa JAJOWA: [JAJA kurze].
Może zawierać alergeny: jaja, soja, mleko, sezam, łubin, zboża zawierające gluten w tym orkisz i pszenica khorasan , żyto.
Produkt do bezpośredniego spożycia, produktu nie nalezy zamrażać.
Przechowywać w temperaturze od 0 do 6*C
*RWS | 100 g | ||
Wartość energetyczna | 1119 kJ 268 kcal | 13,00% | |
Tłuszcz | 15 g | 20,70% | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,5 g | 12,40% | |
Węglowodany | 25 g | 9,70% | |
w tym cukry | 14 g | 15,70% | |
Błonnik | 1,7 g | 7,00% | |
Białko | 7,4 g | 14,70% | |
Sól | 0,03 g | 0,50% | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Składniki: wiśnie drylowane, cukier, skrobia modyfikowana, woda, regulator kwasowości E330, sól, substancja konserwująca E202; kajmak (cukier, ŚMIETANKA, odtłuszczone MLEKO w proszku, oleje roślinne (rzepakowy i palmowy) częściowo utwardzone; glukoza, olej rzepakowy, serwatka ; ORZECHY ARACHIDOWE, tartoletka mini krucha (mąka PSZENNA, margaryna :oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy,częściowo utwardzony palmowy) w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: E471, E322(rzepakowa); regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik anatto), cukier , masło, masa JAJOWA pasteryzowana, syrop glukozowy, substancje spulchniające: difosforany, węglan sodu.
Może zawierać alergeny: mleko, jaja, soja, orzechy, orzeszki, sezam, ŁUBIN, soję i lub/ DWUTLENEK SIARKI
Produkt do bezpośredniego spożycia, produktu nie należy zamrażać.
Data zapakowania jest jednocześnie numerem partii. Produkt przechowywać w temperaturze