*RWS | 100 g | ||
Wartość energetyczna | 572 kJ 136 kcal | 7,00% | |
Tłuszcz | 5,6 g | 8,00% | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,3 g | 21,40% | |
Węglowodany | 19 g | 7,30% | |
w tym cukry | 15 g | 16,20% | |
Błonnik | 0,79 g | 3,20% | |
Białko | 2,1 g | 4,10% | |
Sól | 0,18 g | 3,10% | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Składniki: woda, bita śmietana: [śmietana roślinna: woda, całkowicie utwardzony olej palmowy, cukier, białka MLEKA, stabilizatory: syrop sorbitolowy E420ii, hydrokspropyloceluloza E463, alginian sodu E401, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym E472e, polisorbat 60 (E435), lecytyna SOJOWA E322, sól, aromaty, barwnik beta karoten E160a (i)], śmietana 33%: [MLEKO odtłuszczone, ŚMIETANKA, stabilizator: miąższ kokosowy, celuloza, karagen; aromat, barwnik :karoteny].], Dżem z czarnych porzeczek, niskosłodzony, masa JAJOWA: [JAJA kurze pasteryzowane], galaretka bezbarwna: [cukier,żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], biszkopt mix: [cukier, mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, emulgatory: E475, E471; substancje spulchniające: E500, E450; serwatka w proszku (MLEKO), stabilizator: E466], mąka PSZENNA, cukier, borówka, Porzeczki czerwone, monokwal s: [woda, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych E471, sorbitol E420, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu E475, glikol propylenowy E1520, naturalny aromat ], wieprzowa żelatyna, proszek do pieczenia: [substancje spulchniające: wodorowęglan sodu E500 (ii) difosforan disodowy E450 (i), mąka PSZENNA].
Produktu nie należy zamrażać, produkt do bezpośredniego spożycia. Przechowywać w temperaturze od 2*C do 6*C