Opis
Zestaw:
- Mak łosoś grill 4szt
- Salmon Tempura 4szt
- Sajgonki wege 3szt
- Kurczak Teriyaki
- Sałatka warzywna
- Sos pikantno-majonezowy
Składniki:ryż zakwaszony: (ryż biały, woda, ocet ryżowy: [ocet ryżowy 59%, woda, ryż, cukier, regulator kwasowości: kwac octowy, cukier, tempura ciasto tempura mąka: Mąka PSZENNA, kukurydza w proszku, ryż w proszku, sól, prażony ryż, czosnek w proszku, gardenia, ryboflawina, woda.], łosoś grillowany, ogórek, awokado, serek kremowy: śmietanka z MLEKA, MLEKO odtłuszczone, sól, kultury bakterii kwasu MLEKOWEGO, sałata, algi morskie, Mięso z piersi kurczaka, bez skóry, SAJGONKI: [mąka PSZENNA, kapusta 38%, marchew 8,5g, toffu (SOJA), woda, zielona fasola 1,8%, twardnik japoński grzyb 1,8%, olej SOJOWY, cebula 1%, imbir 0,6%, czosnek 0,6%, cukier, wzmacniacz smaku E621, sól], Imbir marynowany: [imbir, woda, sól, wzmacniacz smaku E621, kwas: E260, E330, substancja słodząca: aspartam, E955, E954 substancja konserwująca E202, barwnik E163, Zawiera źródło: FENYLOALANINY], SOS TERYAKI: [woda, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól), cukier, syrop glukozo-fruktozowy, alkohol, skrobia modyfikowana, sól, barwnik: karmel, substancja zagęszczająca: E415, substancje słodzące: sukraloza, sos pikantno – majonezowy (majonez: [olej roślinny rafinowany, musztarda, (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, zioła), żółtka JAJ kurzych (7%), SOS CHILI SRIRACHA : [papryka chili 56%, czosnek, cukier, sól, cukier trzcinowy, substancja konserwująca, sorbinian potasu, stabilizator: ksantan], ], GLONY WAKAME: suszone glony wakame, sos SOJOWY: woda, sól, SOJA 12%, PSZENICA, wasabi w proszku: chrzan w proszku (87,63%), musztarda w proszku, skrobia kukurydziana, kwas cytrynowy, witamina C, barwnik E102, E133, woda.