Porcja 100 g | *RWS | ||
Wartość energetyczna | 769 kJ 184 kcal | 0,09 | |
Tłuszcz | 7,9 g | 0,113 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,38 g | 0,019 | |
Węglowodany | 24 g | 0,094 | |
w tym cukry | 2,3 g | 0,025 | |
Błonnik | 1,2 g | 0,049 | |
Białko | 3,5 g | 0,071 | |
Sól | 0,85 g | 0,142 | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Opis
Składniki: CALIFORNIA EBI TEMP do dragonow 28G: [Składniki: ryż zakwaszony: [ryż biały, woda, ocet ryżowy: [ocet ryżowy 59%, woda, ryż, CUKIER, regulator kwasowości: kwas octowy], CUKIER], KREWETKA W TEMPURZE 0,14 (półprodukt): [Składniki: KREWETKA NOBASHI: [krewetki BIAŁE(SKORUPIAKI), woda, sól, stabilizatory (E451,E452 trifosforan pentasodowy, polifosforan wapnia)], TEMPURA CIASTO (półprodukt): [Składniki: TEMPURA MĄKA: [Mąka PSZENNA, kukurydza w proszku, ryż w proszku, sól, prażony ryż, czosnek w proszku, gardenia, ryboflawina], woda.], Olej rzepakowy uniwersalny.], sos pikantno-majonezowy (półprodukt): [Składniki: majonez: [olej roślinny rafinowany,musztarda
(woda,ocet,gorczyca,CUKIER,sól,zioła) żółtka jak kurzych (7%)], SOS CHILI SRIRACHA : [papryka chili 56%,czosnek,CUKIER,sól,CUKIER trzcinowy,substancja konserwująca, sorbinian potasu, stabilizator:ksantan].], ogórek, sałata masłowa, algi morskie.], Imbir marynowany: [imbir,woda,sól, wzmacniacz smaku:E621,kwas:E260,E330,substancja słodząca:aspartam,E955,E954 substancja konserwująca E202 barwnikE163 Zawiera źródło FENYLOALANINY], Awokado, sos SOJOWY: [woda,sól,soja12%,PSZENICA], wasabi w proszku : [chrzan w proszku(87.63%),musztarda w proszku,skrobia kukurydziana,kwas cytrynowy, witaminaC,barwnikE102,E133, woda].