Opis
4 szt California z paluszkiem surimi
4 szt California z krewetką w tempurze
2 szt Nigiri z łososiem surowym
Składniki:Surimi California 4 szt, California Ebi tempura 4szt, Salmon nigiri 2 szt: ryż zakwaszony: [ryż biały, woda, ocet ryżowy: [ocet ryżowy 59%, woda, ryż, CUKIER, regulator kwasowości: kwas octowy], CUKIER], paluszki surimi: [mięso ryby, woda, skrobia ziemniaczana i PSZENNA, odtworzone białko JAJ, olej rzepakowy, CUKIER, sól, naturalne aromaty w tym SKORUPIAKI, barwniki: ekstrakt z papryki], krewetki białe SKORUPIAKI, łosoś, awokado, ogórek, sałata, szczypiorek, masago czerwone : [ikra gromadnika 88%, CUKIER sól, sos sojowy(woda, SOJA, PSZENICA, sól) mirin (syrop glukozowy, woda, ekstrakty fermentowane, ryż CUKIER, ocet spirytusowa, melasa z trzciny,) ocet spirytusowy, barwnik: E110,E129] : mąka PSZENNA, kukurydza w proszku, ryż w proszku, sól, prażony ryż, czosnek w proszku, gardenia, ryboflawina], woda.], Olej rzepakowy uniwersalny.], SEZAM, Składniki: majonez: [olej rzepakowy, żółtko JAJka 7%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, CUKIER, przyprawy, aromat), CUKIER, sól, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], sos chili : [papryka chili 56%,czosnek,CUKIER,sól,CUKIER trzcinowy,substancja konserwująca, sorbinian potasu, stabilizator:ksantan].], algi morskie. Imbir marynowany: [imbir,woda,sól, wzmacniacz smaku:E621,kwas:E260,E330,substancja słodząca:aspartam,E955,E954 substancja konserwująca E202 Zawiera źródło FENYLOALANINY], Imbir różowy marynowany: [imbir,woda,sól, wzmacniacz smaku:E621,kwas:E260,E330,substancja słodząca:aspartam,E955,E954 substancja konserwująca E202 barwnikE163 Zawiera źródło FENYLOALANINY], sos SOJOWY: [woda,sól,SOJA12%,PSZENICA], wasabi w proszku : [chrzan w proszku(87.63%),musztarda w proszku,skrobia kukurydziana,kwas cytrynowy, witaminaC,barwnikE102,E133, woda].