Rodzaje dostępnych zup (w zależności od dnia):
- ogórkowa (poniedziałek)
- pieczarkowa (wtorek)
- krupnik (środa)
- zalewajka (czwartek)
- grochówka (piątek)
- pomidorowa (sobota)
Rodzaje dostępnych II dań ( w zależności od dnia):
- Zestaw nr 1 (poniedziałek)
- pieczone udko z kurczaka
- pieczone ziemniaki
- surówka
- Zestaw nr 2 (wtorek)
- pulpety wieprzowe w sosie
- kasza jaglana
- surówka
- Zestaw nr 3 (środa)
- kotlet drobiowy
- ziemniaki pieczone
- surówka
- Zestaw nr 4 (czwartek)
- gulasz wieprzowy
- kasza gryczana
- surówka
- Zestaw nr 5 (piątek)
- ryba smażona
- ryż
- surówka
- Zestaw nr 6 (sobota)
- kotlet mielony
- ziemniaki gotowane
- surówka
- Zestaw nr 1 (poniedziałek)