*RWS | 100 g | ||
Wartość energetyczna | 2193 kJ 527 kcal | 26,00% | |
Tłuszcz | 37 g | 52,70% | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g | 135,70% | |
Węglowodany | 41 g | 15,60% | |
w tym cukry | 29 g | 31,80% | |
Błonnik | 2 g | 8,20% | |
Białko | 6,5 g | 13,00% | |
Sól | 0,53 g | 8,80% | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Składniki: śmietana 33% (MLEKO odtłuszczone, ŚMIETANKA, stabilizator: miąższ kokosowy, celuloza, karagen; aromat, barwnik :karoteny), wiórki kokosowe (wiórki kokosowe , konserwant SO2], czekolada biała (cukier, tłuszcz kakowy, MLEKO pełne w proszku, serwatka w proszku, LAKTOZA, emulgator E322 (lecytyna SOJOWA), aromat naturalny: waniliowy), biszkopt (cukier, mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, emulgatory: E475, E471; substancje spulchniające: E500, E450; serwatka w proszku (MLEKO), stabilizator: E466; masa JAJOWA: JAJA kurze, woda), bio bianca: oleje roślinne (palmowy, kokosowy),cukier,syrop glukozowy, emulgator E472a, odtłuszczone MLEKO w proszku, skrobia modyfikowana, glukoza, białka MLEKA, substancja zagęszczająca E415, aromaty, barwnik E160a], proszek do pieczenia: substancje spulchniające: wodorowęglan sodu E500 (ii) difosforan disodowy E450 (i).
Produktu nie należy zamrażać, produkt do bezpośredniego spożycia.
Przechowywać w temperaturze od 2*C do 6*C