*RWS | 100 g | ||
Wartość energetyczna | 1470 kJ 353 kcal |
18,00% | |
Tłuszcz | 22 g | 31,20% | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g | 59,30% | |
Węglowodany | 34 g | 13,00% | |
w tym cukry | 27 g | 29,60% | |
Błonnik | 2,5 g | 10,00% | |
Białko | 3,4 g | 6,70% | |
Sól | 0,47 g | 7,90% | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Składniki: krem Russel : masło, margaryna: oleje roślinne (palmowy, rzepakowy), woda, regulator kwasowości (koncentrat cytrynowy); cukier, woda, aromatex śmietankowy: alkohol etylowy, aromat śmietankowy (substancje aromatyczne; inne składniki, triacetyna E1518, glikol propylenowy E1520); albumina: białko JAJA kurzego, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, stabilizator piany: cytrynian trójetylowy; aromat rumowy (mieszanina substancji aromatycznych E1520 glikol 1,2- propylenowy 70%)wiśnie w żelu (26,9%): wiśnie, cukier, skrobia modyfikowana, woda, regulator kwasowości E330, sól, substancja konserwująca E202; masa JAJOWA: JAJA kurze; syrop do nasączenia : woda, cukier, kwas cytrynowy ;cukier, mąka PSZENNA, kakao alkalizowane, monokwal s: woda, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych E471, sorbitol E420, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu E475, glikol propylenowy E1520, naturalny aromat; proszek do pieczenia: substancje spulchniające: wodorowęglan sodu E500 (ii) difosforan disodowy E450 (i), mąka PSZENNA.
Produktu nie należy zamrażać, produkt do bezpośredniego spożycia. Przechowywać w temperaturze od 2*C do 6*C